40 χρόνια παράγουμε αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη

Το 1979 ιδρύεται η FEST ,η μεγαλύτερη βιομηχανική μονάδα παραγωγής αντικολλητικών σκευών αλουμινίου στην Ελλάδα. Το 2002 εξαγοράζεται η εταιρεία από την YALCO , η οποία πραγματοποιεί μια μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού του εργοστασίου.

Σήμερα η δυνατότητα παραγωγής είναι 10.000 τεμάχια ημερησίως και μπορεί να φθάσει  τα 30.000 τεμάχια ημερησίως , παράγοντας 250 διαφορετικά είδη προιόντων.

Εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προιόντων , η FEST συνεργάζεται με αναγνωρισμένους οίκους πρώτων υλών . Η ELVAL αποτελεί τον κύριο προμηθευτή αλουμινίου , Ελληνικής προέλευσης, με καθαρότητα αλουμινίου  99,5% . 

Επίσης, η FEST έχει την αποκλειστικότητα χρήσης των αντικολλητικών  επικαλύψεων Teflon από την εταιρεία The Chemours Company.

Εδώ και 40 χρόνια η FEST προσφέρει υψηλής ποιότητας προιόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού για ένα εύκολο και υγιεινό μαγείρεμα.

Η FEST , κατέχει πάνω από το 50% της ελληνικής αγοράς με ένα μεγάλο δίκτυο διανομής σε καταστήματα , πολυκαταστήματα, Hyper markets , Super markets  και καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών.

Το 30% της παραγωγής εξάγεται σε περισσότερες από 15 χώρες  όπως Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία,  Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρος, ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ντουμπάι κλπ

Τα αντικολλητικά σκεύη αλουμινίου FEST ,  δεν περιέχουν PFOA,μόλυβδο και κάδμιο και είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς όλα τα προϊόντα ανακυκλώνονται.

FEST